Sailor Girl

Today is a good day!
 
Först ska jag luncha med en fin vän och ikväll ska jag repa med bandet! Fyra helt grymma och halvt galna killar. Har t ex en kille i bandet som tar taxi, faktiskt taxi 020, överallt hela tiden för att han inte hittar i Stockholm. Men eftersom han har bott här i ett par år tror jag det mest handlar om att det är skönt att få skjuts överallt. Haha!

Någon dag måste jag skriva en låt om det! :D

 
Idag känner jag mig väldigt rockabilly-fin i min sailor girl tisha (second hand) och röd bandana.

Ha en fin dag allihop! 

rockabilly tjej

8 reaktion på “Sailor Girl

 1. Art By Tina - Konst & Fashion

  Hemligheten med att få gratis-kläder är att bi medlem, här finns en länk: http://trueborn.blogg.se/2012/june/totemprintdress.html
  När du blivit medlem (Fashion Hunter) ska man lägga upp deras banner på sin blogg, superenkelt och sen göra ett blogginlägg om dom som man sedan lägger upp under ”my posts” på sin medlemssida. När du gjort detta kommer ditt konto att fyllas på med 30-40 dollar som du sedan kan shoppa för, helt fraktfritt.
  När man fått plagget/väskan/smycket man beställt tar man bilder på det och bloggar om det + länkar till deras sida – så fylls kontot på med mer pengar att shoppa för…och så fortsätter det. Bra grej tycker jag, win-win för båda parter. Dom får gratis reklam, vi får gratis kläder.
  Hojta till om det låter krångligt, för jag lovar, det är det inte! Säg gärna till när du registrerat dig=)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>