Snart dags för tatuering

Jag har två systrar som är det viktigaste som finns i mitt liv. Aj löv them. De är mina bästa vänner, de känner mig rakt igenom, vi har så sjukt kul ihop och vi har en humor som bara vi själva förstår.
 
Min kära mor har fått mamma-ångest över oss många gånger, men det här är topp 3 händelserna:
1. När min ena syster C hade piercat naveln.
2. När min andra syster U hade piercat tungan.
 
Jag bokade tid för tatuering i maj, och tänkte ”nu får mamma ångest, nu är det min tur”.
 
3. MEN nu har min syster U hunnit före och gaddat sig! Mamma var måttligt road.
 
 
Ååååh jag vill ju också tatuera mig! Längtar bara ännu mer nu.
 
Min tatuerare är sjukt populär (GALET duktig, se hennes Facebook-sida här) och hon har inte tid förrän i augusti. Men jag har skrivit upp mig på väntelistan och hoppas på att få komma tidigare.

 

Håll tummarna för mig! :)

12 reaktion på “Snart dags för tatuering

  1. chanette *pixi-jo*

    tattos e as nice.. jag har 9 st.. 3 st påvänster underarm nära armvecket, inte så stora dock….men jag vill ha hela vänster..vänster sleeve.l. dock gillar min karl inte den iden.. men skiter jag i ha ha ha.. tur min bästa polares kille har tatto studio ha ha

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>