The one that got away

Jag minns inte längre det potentiella ragget som ”kom undan”. Jag minns inte jobbet som jag inte fick, vinsten som jag inte vann eller resan som blev inställd.

MEN jag minns klänningen som kom undan. Hur jag googlat desperat, suttit i timmar på Ebay, skrivit långa mejl till diverse shoppingsajter fast det blinkar SOLD OUT med stora röda bokstäver. 
This is The Dress That Got Away. 
 
bettie paige red stripes rockabilly
 
Retro inspirerad klänning från Bettie Page Clothing.

10 reaktion på “The one that got away

 1. Frasse

  Visste du att de flesta kvinnor med största klarhet minns sina första par pumps de köpte för egna pengar medan de däremot inte kommer ihåg vem de gav sin första kyss? Medan 96 procent av kvinnorna ångrar att de slängt ett par skor är det endast 15 procent som känner sorg över att de dumpat en pojkvän…

  Svara
  1. Retrolover

   HAHAHAHA det här är ju helt fantastisk statistik! Måste skriva något om detta. Klurar på det :)

   Svara
 2. Betty Bones

  (HAHA den andra kommentaren i inlägget)

  Men AAUURGHHH vilken snygg klänning!? Om den är utsåld nyligen så kanske du kan hitta den igen om ett tag, när någon har insett att den inte passar, eller har växt ur den? Om någon månad kanske?

  Jag snubblar igenom gamla blogginlägg emellanåt och hittar helt uuunderbara kläder som jag inte FATTAR varför jag inte har köpt, som självklart inte finns kvar. Jag brukar dock inte spara namnet på plaggen heller.. Eh.. Dumma mig!

  Svara
  1. Retrolover

   JAG VET?!?!?! Har inte hittat den än. En dag blir den miiiin. Tycker blogg.se är konstig när det gäller kommentarer, men skrev något på ditt marvel-inlägg på din blogg. SJUKT kul att du har hittat hit!

   Svara
  1. Retrolover

   WEEEUWW vilken klänning! OCH VILKEN TJEJ DU ÄR som berättar det för mig! *hyperventilerar* Okej, om killen undrar, så har den varit i min garderob hela tiden. Så det så. It’s mine! MOUHAHAHAHA

   Svara
 3. Betty Bones

  Svar: Hahah, I shall keep your secret! Haha jag kommer nog aldrig behöva gömma inköp för min pojkvän, han är MINST lika fåfäng som mig, om inte mer, han älskar att köpa kläder, vilket är helt underbart, för man kan gå ut och shoppa med honom, haha åhh <3

  Svara
  1. Retrolover

   Åh fan vad najs! Min kille är iofs en kunglig gentleman i provrummet, men han uppmuntrar mig snarare att spara pengar än att shoppa för dem :)

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>