Vad gör jag om dagarna?

Heeeej finingar!
 
Jag fick frågan av en bloggläsare vad jag egentligen gör om dagarna! Här kommer alltså ett litet inlägg om hur en helt normal Johanna-dag kan se ut.
 
1. Vaknar och känner mig lite såhär:
 
 
2. Klär mig och applicerar mascara. Jag är verkligen ingen sminktjej utan slänger bara på mig minsta möjliga. Och så fixar jag till luggen, annars ser den ut såhär.
 
 
3. Går till mitt arbete. Jobbar som webbredaktör och digital strateg, vilket innebär att jag sköter all onlinemarknadsföring för mitt företag. Hemsida, nyhetsbrev, Google-optimering (hittade på det ordet själv, men sökmotorsoptimering och sökmotorsmarknadsföring är korrekta ord), annonser, banners och mycket mera.
 
Här är mitt kontor:
 
 
4. On a good day: repar lite med mitt band. Vi lirar punkrock och det är jag som är sjungerskan. Det är det roligaste jag vet!!!1
 
 
4. Kommer hem. Tillbringar förhoppningsvis lite tid i soffan med denna snygging.
 
 
Fotmassage = ren kärlek!
 
5. Går och lägger mig igen. Har mina små kvällsrutiner som oftast består av att tvätta ansiktet, borsta tänderna, skriva lite (sammanfattar dagen) och sedan läsa en snutt för då blir jag sleepy. Just nu läser jag True Blood-böckerna igen.
 
Vad gör ni under en vanlig dag?

2 reaktion på “Vad gör jag om dagarna?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>