MSN – tillåt mig att spy

Här kommer ett inlägg om MSN, hemsidan alla som fortfarande använder hotmail hamnar på när vi loggar ut. En hemsida som länge plågat en med läskiga sensationsbilder på människor och djur.
 
Men nu idag har två vänner till mig på Facebook hittat dessa länkar.
 
 
 
 
Bildspel på kvinnor som ”män hatar”, ex. som skriker eller ser allmänt bitchiga ut enligt MSN.
 
”För er som läst i ett eller annat populärt kvinnomagasin att män faktiskt tänder på kvinnor med lite ”attityd”, så kunde det inte vara längre från sanningen. Saken är att män kanske kan ta denna kvinna till sängs, men när när allt kommer omkring kommer han välja den kärleksfulla och snälla kvinnan som gör honom lycklig utan allt för mycket dramatik.”
 
Ja, man får ju passa sig för att inte framstå som för bitchig, stökig, för dominerande eller billig. Jag är ju kvinna, och min enda uppgift är ju att behålla en man.
Jag menar, det räcker ju inte för mig att bara få ligga. Självklart inte! Min enda uppgift är ju att föra generna vidare och alltså måste jag bete mig kärleksfullt och snällt – eller vara GLAD, KÅT OCH TACKSAM – för annars kanske jag blir utan man. Och då dör jag ju.
 
 
Bildspel på man + kvinna som är ihopslingrade.
 
”Att män är enkla när det kommer till sex, har länge varit en nästan obestridd sanning.”
”Mannen är programmerad för att jobba för att erövra kvinnan. Därför kommer han känna en enorm lättnad om du släpper på pressen, och tar kontrollen själv.”
 
Män är enkla och okomplicerade varelser när det gäller sex. Det vet ju alla. Alla män är ju morgonkåta och extra kåta när de har gjort mål på senaste fotbollsmatchen.
Vilken tur att det också finns brukshandvisning för kvinnor så de vet hur de ska tillfredställa sin man på bästa sätt. Mer beröring, inte tjata eller klaga, vara visuellt tilldragande och låta lite så mannen får sitt sexuella erkännande.

Tillåt mig att spy.

4 reaktion på “MSN – tillåt mig att spy

    1. Retrolover

      Och även från mannens vinkel. Vaddå ALLA män är morgonkåta, osv. Snacka om att sprida fel bild från två håll.

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>