I Skawne

Just nu är jag i Skawne! Vårt landställe ligger precis vid havet. Tyvärr så har Stockholm fått det där fina vädret jag önskade mig, här är det mest mulet :) MEN jag åker till Grekland om en vecka så det är synd att klaga! Jag läser förresten Metallicas biografi och känner mig sjukt besviken över att barndomsidolen James Hetfield verkar vara både homofob och rasist = lika sexigt som ett naket lepra-lik. James som alltid har varit ett frikort är numera förpassad till det förflutna. Men men. Skit samma. Ha en skitfin dag allihop! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>