Jag = stalker?

Jag är ett sånt fan av Freelancer’s Fashionblog. Ett sånt fan att jag faktiskt har börjat läsa om alla hennes inlägg från 2007, och är redan framme på 2008. Det är en guldgruva i cool Rockabilly-stil, DIY’s och vackra håruppsättningar. Faktiskt en sån bloggare jag själv vill bli! Så snart kommer en hårspecial. Ska bara gå och färga rötterna och klippa luggen först hos Retroella så ni slipper undra varför jag ser ut som Joey Tempest med utväxt ;) Här är lite inspo från Freelancers Fashionblog.
Från tiden när hon hade lugg.
 

2 reaktion på “Jag = stalker?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>