Ka-Ching!

Fick precis veta av CSN att jag är skuldfri om 24 år. YÄY
 
Jag är skyldig IKEA pengar för en säng. Dock räntefritt i 24 månader, men ändå. Skuld.
 
Jag har precis köpt lägenhet och är numera ägd av banken.
 
Det tog mig flera år att bli skuldfri från H&M. Men nu är jag äntligen fri!
 
Har ni tänkt på det, att vi lever i ett skuldsamhälle? Vilka skulder har ni? Köper ni saker på avbetalning?
 

8 reaktion på “Ka-Ching!

  1. Retrolover

   Bostadslån, herregud! Det lär man aldrig bli helt kvitt ;) Nä, för man ska ju ha större och större och sedan först när barnen är utflugna så stannar man kvar iaf. Men men. That’s life :)

   Svara
 1. Maddiie

  Trist med lån speciellt till CSN men vad ska man göra, ibland måste man plugga vidare för att ha en chans till jobb.

  Än har jag inte skulder. Dock blir det kanske snart ett bostadslån men det är för kunna köpa lägenhet o få ner månadskostnaden. Undviker att köpa saker på avbetalning.

  Svara
 2. Louise

  Hade skuld på bilen innan men nu är den betald. Har inga skulder alls just nu. Men jag kommer ju ha en rätt rejäl skuld till CSN när jag har pluggat klart.. Sedan har jag en skuld till mina föräldrar som inga pengar i världen kan betala av! Dom låter mig nämligen bo gratis så länge jag pluggar :D

  Svara
  1. Retrolover

   Gud vad bra, då kanske du slipper ta fullt CSN-lån? Att ha 200.000 i skuld till CSN är inget jag rekommenderar nämligen :)

   Svara
 3. Louise

  Sv. Haha nja, det är tufft att få ihop allt med bil, pendlarkort, el, sophämtning och grejer. Det är ju bara hyran de bjussar på, resten av huset betalar jag. Men utan deras hjälp hade jag ju fått flytta :-)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>