Paket från Daisy Mae

Imorse tog jag äntligen ett kort på det fina paketet jag fick av Daisy Mae.
 
Det innehöll mitt absoluta favoritlinne (älskar modellen) som tyvärr är slutsålt! Och sen hade Malin, Daisy Mae’s grundare, varit snäll nog att lägga ner lite extra flyers och visitkort till mig. Det ger mig alltid en sån konstig och pirrig känsla att se mig själv i tryck. Superkul!
 
Linnet kommer jag säkert att använda lika mycket som jag använder mitt andra. Såååå glad!
 
 
FÖRRESTEN: Ni som bor på Södermalm hittar mig just nu i Södermalmsnytt! Kul kul :D

2 reaktion på “Paket från Daisy Mae

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>