Spindel spindel

Igår hände det som bara inte får hända på en semester i Kefalonia. Jag och K hittade en gigantisk spindel i vår hyreslägenhet. Den var så stor att vi började nojja över om den kunde vara giftig. Jag skrek åt K att ta ut den. Han försökte desperat att sparka till gardinen som den satt på så den skulle flyga ut genom dörren.

Gardinen flög ut…men sen flög den in igen och spindeln valde då att få lite extra skjuts in i vårt rum. Jippie. Där stod vi och spindeln och stirrade på varandra i en scen värdig en spagettiwestern. Jag skrek till K att döda spindeln. ”Är du man eller mus?” röt jag. ”MUS” skrek han.

Jag insåg då att vi hade tre alternativ. 1) åka därifrån och då inte veta vart spindeln tagit vägen när vi kom tillbaka. 2) försöka få ut spindeln levande och riskera att bli bitna. 3) döda spindeln. Jag valde alternativ 3, jag är inte stolt över det, men jag krossade den med min ballerinasko i mocka.

Vad har vi lärt oss av den här historien? Vill du döda en spindel så gör det själv. Men ta ett par fula skor istället.

8 reaktion på “Spindel spindel

  1. Maddiie

    Åh fy fan för spindlar speciellt om man är utomlands och inte vet ifall de små jävlarna är giftiga eller inte.

    Måste dock erkänna att jag skrattade som en tok när jag läste detta inlägg för jag kunde verkligen se mig hela det här scenariot framför mig ^^

    Svara
  2. Pingback: Reseguide: Kefalonia | Retrolovers retroblogg

  3. Pingback: Den läskigaste listan | Retrolover | Retroblogg om vintageklänningar och mammalivet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>