Thank God It’s Friday

Jag vill inte skryta, men jag har varit dålig i stort sett hela veckan. Det är nästan människa av mig nu, och det är verkligen på tiden eftersom jag har en fotosession imorgon med en italiensk fotograf! Mer om det sen.
 
För er som är allmänt snurriga så tipsar jag om att gå in på den här hemsidan:
 
 
…och när ni ändå kollar runt lite så tycker jag ni ska klicka här också.
 
 
Såhär har jag sett ut i veckan:
 
 
 
Eftersom det är fredag och jag har varit risig så blir det en mysig hemmakväll. Jag tror det blir räktoast eller pasta pesto till middag. En god drink mot urinvägsinfektionen jag har dragit på mig (AJ) bestående av Sprite och Tranbärsjuice. Mums!
 
Ha en skitfin kväll allihop!

6 reaktion på “Thank God It’s Friday

    1. Retrolover

      Tack fining :) Min livsfilosofi: Om man känner sig sunkig och ÄR sunkig så blir allt värre. Så jag försöker, även om jag inte haft energi så har jag sminkat mig varje dag o klätt mig så fint jag orkat. Och det har gjort saken bättre ^^

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>