And it’s alive!

Idag har jag kravlat mig upp ur sängen, bestämt mig för att duscha av mig förkylningen, sätta på mig lite smink och gå och handla fiskgratäng. Jag har fått en nyvunnen passion för fiskgratäng av alla rätter, som nog mest kommer sig av att det 1) innehåller fisk och 2) är gott och 3) bara är att ställa in i ugnen.
 
Som ni ser nedan så har jag också lyckats att lägga upp tävlingen nu. YÄY! Och ni som undrar, självklart ser jag ALLTID UT SÅHÄR när jag är sjuk. Jag är alltid glamourös, välsminkad och luktar gott. Tror jag, eftersom jag inte har något luktsinne och knappt kan se ut genom röda, rinnande ögon. Men men. Jag känner det i hela kroppen, jag håller på att bli frisk.
 
Hej hopp, nu börjar livet snart igen!
 

8 reaktion på “And it’s alive!

 1. Emma

  Och DÄR fick jag tårar i ögonen kan jag säga! Tack så jätte, jätte mycket för kommentaren. Den va så fin så jag vet inte va jag ska skriva mer än tack. :)

  Svara
 2. Frasse

  Gillar du fiskgratäng?! Då måste du prova Gammelfarmors specialrecept, väldigt enkelt.
  Ta en påse Hollandaisesås (sån där pulvervariant du vet) och en påse Bearnaisesås, blanda ihop enligt beskrivningarna och låt puttra någon minut på spisen. Ta en ugnsfast form, lägg i några bitar fisk (vad du nu gillar t.ex. torsk), salta och peppra (efter behag :)). Häll på såsen och ställ in i ugnen ca en halvtimme eller tills fisken är färdig. Servera med t.ex. kokt potatis. Jättegott :)
  Krya!!!
  Kram matmoster

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>