Farväl!

Dramatisk rubrik, eller hur? NEJ, jag ska såklart inte sluta blogga eller flytta eller något annat stort. Men jag känner mig väldigt less på min lugg så nu ska vi skiljas. Den ska växa ut och bli en del av övriga håret igen. Och då kommer jag äntligen att kunna göra riktigt fina frisyrer. Längtar!

2 reaktion på “Farväl!

  1. Johannas Rockabilly & Vintage

    Åh, ja lång lugg är så mycket bättre, kan ju även gö så den nästan ser lika kort ut som innan fastän den är lika lång som resten av håret! :)

    SV: Eller hur! Körsbär är så sött :) Hade velat ha ett litet litet körsbär i silver på en tunn kedja med, men vet inte vart jag ska hitta det :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>