Halloween

Jag vet inte exakt när Halloween är men jag hade inte behövt sminka mig alls just nu för att gå som zombie ;)
Haha nej jag är fin, men såg mig själv i spegeln o tänkte ”ojojoj du blir hemma idag”.
Det här med att klä ut sig iaf…det funkar bra i teorin för mig. I slutändan orkar jag aldrig genomföra alla planer och målar typ två röda prickar på halsen och väser
”jag är ett VAMPYROFFER” när nån frågar.
Är ni bra på att klä ut er? Vad har ni klätt ut er till på Halloween?

 

9 reaktion på “Halloween

 1. Beatrice

  Är själv helt värdelös på att lyckas klä ut mig bra… Har försökt men oftast fattar ingen vad man försöker vara! Son när jag klädde ut mig till Budda i Sista natten med gänget )servitrisen på Mel’s diner! Införstådda kavajen hade fattat men nja… Funkade inte så bra trots att killen var John Millner haha!
  Dock kon jag precis hem från USA för några dagar sen och där finns det ku ingen gräns på alla halloween grejor!!! Va inne i en butik i Soho, new York där jag köpte grymmaste grejorna!!! En peruk i rött och svart och skitläckra ansikts

  Svara
 2. Beatrice

  Är själv helt värdelös på att lyckas klä ut mig bra… Har försökt men oftast fattar ingen vad man försöker vara! Son när jag klädde ut mig till Budda i Sista natten med gänget )servitrisen på Mel’s diner! Införstådda kavajen hade fattat men nja… Funkade inte så bra trots att killen var John Millner haha!
  Dock kon jag precis hem från USA för några dagar sen och där finns det ku ingen gräns på alla halloween grejor!!! Va inne i en butik i Soho, new York där jag köpte grymmaste grejorna!!! En peruk i rött och svart och skitläckra ansiktstatueringar med sugarskull motiv :) läääängtar tills jag kan använda dom :)

  Svara
 3. Linda Holmgren

  I år kommer jag gå till en proffesionell make up artist för att bli sminkad iaf! hehe
  Jag kommer strosa runt på Nocturnal Halloween Ball i min Marilyn Monroe klänning i svart lack och förhoppningsvis coolt sminkad!
  Förra året var jag en Lady Gaga kreation (jag gjorde en liknande kreation som hon bar på någon Award Show där hon var täckt i rött spets tyg från topp till tå). Året innan var jag en Cyborg av något slag.. Jag älskar Halloween klädsel! ;D

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>