Omgång 2, here we go!

I lördags så kände jag mig 95 procent frisk från förra veckans influensa/förkylning. Och jag var faktiskt väldigt förståndig, gick och lade mig i tid på båten och försökte äta varierat (okej det där sista var inte sant, om inte mackor och chips räknas som varierat iofs). Men ändå sitter jag nu på jobbet och känner hur jag håller på att bli sjuk igen. Omgång 2, here we go.
 
Det är som att dessa bacillusker bara har bitit sig fast och vägrar att släppa taget. Just nu håller mitt huvud på att sprängas och jag fryser inomhus i min stickade tröja. Damn you förkylning! Begone säger jag!

9 reaktion på “Omgång 2, here we go!

  1. Mikaela

    sv; Ja den är ju så fin :) fast jag vet inte vilken jag tycker bäst om, alla är ju så superfina :)

    Många har sagt att dom blivit besvikna, men det är helt klart en av mina favorit filmer. Jag älskar den :) om du gillar Marilyn så borde du se den :) jättefin!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>