Renovering

För er som inte vet så renoverar jag och killen vårt första gemensamma boende. Skitspännande, superläskigt och jättekul. Okej, jättekul kanske är en överdrift. Men sjukt roligt att se resultatet.
 
Badrummet är faktiskt precis klart. Lovar att lägga upp bilder här sedan :)
Nu är det bara riva kök, lägga golv i hela lägenheten, måla om, bygga nytt kök, ptja. Inflyttning i november, tveksamt om vi hinner.
 
Har nu fått cravings efter ett svart-vitt hem. Konstigt eftersom jag har massor med färg hemma, mest rosa och turkost. Men något åt det här hållet fast med massor av färg? JA!
 
 
 
 
Bilder härifrån.

2 reaktion på “Renovering

 1. Betty Bones

  Det finns en länk i ditt inlägg som inte funkar :o Efter ”lovar att lägga upp bilder här sedan” så är det en konstig bild-funkar-inte-ikon :o

  MEENNN ÅÅÅH, vad jag blev sotis. Jag vill också bo med min pojkvän. Och renovera. Å det där med svartvitt.. Jag är inte något fan av vitt. Inte i för stora mängder. Men svartvitt är nice. Jag har blivit sjukt dragen till svarta lägenheter. Mörkrött. Vackra mörka viktorianska fotöljer och soffor, mörkt och grovt trä till bord och stolar, vinrött, lila.. Jag vet inte vartifrån jag får det. Jag älskar också färg ju!?

  Svara
  1. Retrolover

   Åh jag tror det är mina smileys som inte längre funkar. Ska ta bort den koden asap, tack för tipset! Visst är det konstigt? Kanske för att vi bor i minimalisternas hemland. Färg är ju the shit!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>