Vinn presentkort från RetroRocket

********************************************************************************************************************
Dags för en TÄVLING! Den här gången lottas ett presentkort från RetroRocket ut!  

Tävla & vinn ett presentkort på RetroRocket till ett värde av 500:- För er som inte har varit inne på RetroRocket än – in och kolla! Finns hur mycket som helst som jag önskar bodde i min garderob, och faktiskt en sak som bor där – nämligen Daisy Maes fantastiska kjol.

 

Du kan få 3 vinstchanser, 1 per steg (ju fler saker du gör desto fler lotter får du).

Lott 1) Gilla RetroRocket på Facebook – Klicka här!

Lott 2) Följ mig på Bloglovin – Klicka här!

Lott 3) Skriv ett inlägg i din blogg/status på Facebook att du är med och tävlar.
Exempel vad du kan skriva (men du väljer själv):
Jag tävlar om ett presentkort från RetroRocket. Om du vill tävla så gå till Retrolovers blogg <<< LÄNKA TILL MITT BLOGGINLÄGG >>>!
(Det viktigaste är att du får med båda länkarna, inga länkar = ej godkänt).

 
~UTSLAGSFRÅGA~
För första gången så är det inte enbart tur som gäller, utan nu finns det en utslagsfråga. Utlottningen kommer att gå till så att jag drar femton personer (ju fler lotter desto större chans att du är med bland de 15) och av dessa väljer jag och RetroRocket ut det bästa svaret.
 
Frågan är:
Vilket är ditt bästa retro-tips för att lyxa till vardagen? Använd fantasin och ge oss ditt bästa tips!
Om du inte är inne på retro så går det självklart bra att skriva hur just du gör för att sätta guldkant på en helt vanlig onsdag! :)
 
När du gjort allt så skriver du en kommentar till det här inlägget som innehåller alla länkar/info om vad du har gjort för att tävla SAMT utslagsfrågan.

Sista dag för tävlingen är 8 oktober. Så sätt igång!

LYCKA TILL FININGAR!
***********************************************************************

36 reaktion på “Vinn presentkort från RetroRocket

 1. Mikaela

  Hej! Jag är mer än gärna med och tävlar :) har gillat sidan på facebook, följer redan dig på bloglovin’ och så har jag gjort ett inlägg om tävlingen på min blogg! :) Här kan du se mitt inlägg; http://rocknrolldoll.blogg.se/2012/september/tavla-hos-retrolover.html

  Vilket är ditt bästa retro-tips för att lyxa till vardagen?

  Mitt bästa tips för att lyxa till vardagen är helt klart att klä sig i något riktigt fint från sin garderob som man känner sig sådär extra fin i, lägga en snygg makeup och använda sin favorit parfym. På kvällen tar jag gärna ett varmt bad, gärna med skum i och myser ner mig med en kopp te, en bok och en väldoftande ansiktsmask. :)

  Svara
 2. Li

  Jag är mer än gärna med och tävlar. Gillar redan RetroRocket och nu följer jag dig via bloglovin. Jag har skrivit ett inlägg i min blogg som du hittar här: http://wonderfuldarling.blogspot.se/2012/09/tavla-vinn-ett-presentkort-pa.html

  Vilket är ditt bästa retro-tips för att lyxa till vardagen?
  För att lyxa till vardagen väljer jag de finaste kläderna i garderoben, helst en söt klänning, fixar frisyren & en fin makeup. Det får mig att känna mig extra fin & glad hela dagen.

  Svara
 3. Maddiie

  Jag är med!

  Har gillat retrorocket på fb, följer dig redan på bloglovin :)

  Har skrivit ett inlägg på min blogg och fått med båda länkarna, här är inlägget: http://maddiie.blogg.se/2012/september/tavling-vinn-presentkort-hos-retrorocket.html

  Vilket är ditt bästa retro-tips för att lyxa till vardagen?

  För att lyxa till vardagen lite så brukar jag sätta på mig något utav mina favorit plagg. Gärna något som får mig att känna mig lite så där extra snygg. Sen brukar jag fixa till någon snygg frisyr och toppa med ett par snygga röda läppar för det passar till allt :)

  Svara
 4. Nickolina

  Hejsan! Gud va roligt med en tävling, självklart vill jag vara med och tävla! Hr redan gillat retrorocket på fb och dig följer sedan innan :)
  har skrivit ett inklägg om de på min blogg: http://nickolinanyfiken.blogg.se/2012/september/tavling-hos-retrorocket.html

  Vilket är ditt bästa retro-tips för att lyxa till vardagen, eller sätta uldkant på en vanlig dag?

  Mina tips är att börja dagen lugn och fint. Göra frukosten lite extra speciell, ta dig tiden att sitta och äta frukosten så att du inte stressa i dig den. Dricka ditt te/kaffe eller och ta vara på dig själv. En god och mätt frukost gör oftast så att du mår bra resten av dagen och känner dig på gott humör. Jag brukar oftast laga riktigt god mat för att lyxa till min vardag och även bjuda på maten till nära och kära, för mat uppskattas oftast alltid och det är en social grej. Mat binder ihop folk och jag älskar att laga och och komma på nya recept!

  Svara
 5. Sophie

  1. Jag har gillat på facebook.
  2. Jag blev 136 att följa dig på Bloglovin’.
  3. Jag har skrivit om tävlingen på min facebook med båda länkarna! https://www.facebook.com/sophie.persson.12

  Vilket är ditt bästa retro-tips för att lyxa till vardagen?

  För en trött student är guldkant på dagen vad jag behöver,
  och med rätt musik får jag lyx så det räcker och blir över,
  Musiken gör att jag kan drömma mig bort till främmande länder,
  och samtidigt känna att mitt vardagsliv är i goda händer,
  Finns inget bättre än att drömma sig bort,
  även om avbrottet från vardagen kan bli kort!

  Svara
 6. Emelie

  1. Gillar dig på facebook (nr321)
  2. Gillar dig på Bloglovin (137)
  3. Jag har skrivit om tävlingen på min fb https://www.facebook.com/Emelie.Yuki
  har även skrivit om tävlingen på min blogg:
  http://www.livutansocker.se/2012/09/tavlar-om-ett-presentkort.html

  4. För att lyxa till en vanlig dag så brukar jag göra frukost i lugn och ro. Att dricka te på morgonen hör till en vardaglig lyx som jag sällan hinner med så en kopp brukar jag också se till att få i mig. Sedan sminka mig lite snyggare än det gamla vanliga som går på 1 min. Sen sätter jag på mig lite snyggare kläder. Inte för att jag har så jättemycket i min garderob än men det hoppas jag att det ska bli ändring på nu ;P. Hoppas på vinst och kunna beställa en snygg kjol eller klänning som jag sällan använt tidigare då jag jobbat med att gå ner i vikt i 2 år nu men nu börjar jag närma mig mitt mål och hoppas på att kunna köpa snygga kläder som inte sitter som tält på kroppen :)

  Svara
 7. Sara

  Gillar redan retrorocket och följer din blogg på blovlovin slaviskt ;)
  Skrev om tävlingen med alla länkar på facebook.
  http://www.facebook.com/sara.johannesson.75

  För att lyxa till en helt vanlig dag brukar jag ta på mig kläder som ändå är lite för fina för att ha en helt vanlig dag, sminka mig och kanske äta något lite extra lyxigt. Tända ljus när man äter! <3

  Annars, kanske inte så lyxigt men hemskt roligt. Gå ut och leka i en lekpark med någon! :)
  Kram

  Svara
 8. emma

  jag är med :D gillar på facebook som emma eriksson (från kiruna om det finns fler med samma namn) följer dej redan på bloglovin, men gillade inlägget som nummer 2.

  jag är inte så inne på retro, men ääälskar grejerna på hemsidan som jag för första gången såg! fattar inte hur jag missat den!

  men ett bra tips jag kan ge är att börja dagen (helst en dag du är ledig) med en lyxig frukost som du njuter av länge! drick mumsigt te (eller kaffe om du föredrar det) ät färska frukter och bär och annat du gillar! låt det ta tid, det är bra att bara ta det lugnt. senare på dagen eller på kvällen lägger du dig ner i badkaret och tänder några ljus, slår på din lugna favoritmusik och bara njuter av dofterna från badskummet och din favoritlåt! ett bra tips är nickelbacks lullaby, himla bra låt!! :)

  Svara
 9. Jenny

  Kul med en ny tävling! Jag gillar på facebook, och följer dig på bloglovin sedan tidigare!

  Mitt bästa tips för att lyxa till vardagen är något jag och min sambo gör ibland: Tar oss en brittisk afton. Vi kokar te och bakar scones som vi äter med engelsk apelsinmarmelad framför ett avsnitt av Morden i Midsomer. Eftersom vi båda tycker mycket om England blir det en alldeles lagom och supermysig kväll!

  Svara
 10. Titti skarp

  hej trevlig tävling
  1.gillat på fb
  2.följer bloglovin
  delat offentligt på fb

  tips jag känner mig väldigt retro när jag går på gårds loppisar och gårdsauktioner
  man kan fynda så mycket rero saker där och för mig att ha knallrött läppstift känner jag mig väldans retro Titti skarp

  Svara
 11. Madde

  ♥ Gillat RetroRocket på facebook
  ♥ Följer din blogg på Bloglovin sedan tidigare :)
  ♥ Har delat tävlingen offentligt på fb

  Mitt bästa retro-tips för att lyxa till vardagen: Jag älskar hårband, bandanas och rosetter – huvudbonader helt enkelt! Helst prickiga eller i fina färger. En rosett på huvudet kan liva upp vilken tråkig outfit som helst och det är ett retro-vardagslyx för mig :)

  Svara
 12. Johannas Rockabilly & Vintage

  Jag är gärna med och tävlar ^^

  Gillar RetroRocket på Facebook & din blogg på bloglovin sen länge tillbaka :D

  Skrivit om tävlingen i en status offentligt på Facebook, och har länkat till både din blogg & RetroRocket, heter Johanna Marie Svensson.

  Fråga – Vilket är ditt bästa retro-tips för att lyxa till vardagen?
  Jag brukar klä mig i någon av mina vintage klänningar, oftast min favoritklänning som är marinblå med en bred vit spetts krage, locka till luggen på sidan, och locka upp håret på topparna, lägga en fin sminkning och sen gå i mina favorit vintage affärer på stan, helst Beyond Retro, Emmaus & Myrornas med någon polare eller åker till någon loppis på stan och fantiserar att förr var nu och att jag lever i den tidsåldern :)

  Svara
 13. Doris

  1.Gillar!
  2.Följer sen tidigare :)
  3.Inlägg skrivet, det hittar du här –>http://pilsnerdoris.blogg.se/2012/september/vassa-armbagarna-flickor.html

  UTSLAGSFRÅGA:
  Mitt bästa retro-tips för att lyxa till vardagen – Nätshopping! Vi som gillar 50-tal och allt vad det innebär har förmodligen alla stött på det, tråkigt nog, fattiga utbudet av attiraljer ute på stan. Men på nätet verkar det vara ett bottenlöst hål fyllt av vackra klänningar, fräsiga skor och söta accessoarer. Så när jag känner för att unna mig något extra så fixar jag något gott att tugga på och placerar ändan framför datorskärmen och bara låter timmarna flyga iväg. Man behöver inte nödvändigtvis klicka hem något varje gång, men när man väl gör det så är vi nog många som känner igen den där förväntansfulla känslan i kroppen fram tills paketet trillar ner i brevlådan – LYX! :D

  Svara
 14. Ellinor

  Jag har sedan tidigare följt dig via bloglovin.
  Gillar Retrorocket på fb och inlägget på min blogg finner du här: http://babypeaches.blogg.se/2012/september/tavla-hos-retrolover.html#comment

  Utslagsfrågan: För att lyxa till vardagen lite brukar jag ta mig ett långt skumbad med tända ljus, ansiktsmask, gurkskivor el kalla tepåsar på ögonen och en inpackning i håret. Som pricken över i:et spelar jag gärna en skiva lovesongs från 50 -och 60-talet!

  Svara
 15. Karolina

  Go kväll!

  Självklart vill jag få chansen att vinna ett presentkort och jag har gillat retrorocket, följer dig sedan en tid tillbaka och jag har länkat på min facebook Karolina Malmqvist.

  Att lyxa till vardagen är något ALLA borde få göra men som kanske alla inte unnar sig. Det viktigaste tycker jag är att få ta en dag för sig SJÄLV, utan en massa måsten. Schemalägg en dag per månad, minst! Då tycker jag att det är ett måste med mysmusik, fotbad och en lyxig choklad.

  Något jag göra ganska ofta för att få lite retroguldkant i vardagen som inte kostar skjortan är att ha nylackade naglar, gärna knallröda. Avskavt nagellack är inte så glamouröst. Att lägga håret och komma till jobbet med snygga lockar, då känner jag mig extra snygg och snäll mot mig själv.

  Svara
 16. Betty Bones

  Klart man är meeed! Bevis på det? Jomenvisst hörru; http://bettybones.blogg.se/2012/september/annu-en-utlottning-inte-av-mig.html

  Retro-lyx är rött. Helt ärligt, vad vore en pinuppa utan sina röda naglar och sina röda putläppar? Det är så enkelt så det är löjligt! Rött är min standardfärg på naglarna när jag vill ha något snyggt utan att orka avancera något.

  Om man har lite mer pengar att sätta i sprätt så är det ju snyggt med röda converse/klackar + en röd college/cheerleader-jacka/vanlig cardigan.. Och tja.. Matcha ihop allt. Voilá, en tvättäkta pudding!

  Svara
 17. Caroline Andersson - Mamma till Elias

  1. Gillar deras facebooksida.
  2. Följer dig på bloglovin
  3. Jag har tipsat i min blogg här: http://caroliinea.bloggplatsen.se/2012/10/01/8743632-vinn-ett-presentkort/

  Utslagsfråga: Klä upp sig lite extra fint i retro kläder, sätta i en buddy holly skiva i vinylspelaren (kombinera det med att lägga dig i ett varm skumbad med tända ljus för att göra det ännu bättre), ta en tur i en gammal jänkare. Listan kan göras lång! :)

  Svara
 18. Linda Holmgren

  Jag är med och tävlar!
  Här är mina länkar:

  Mitt konto på facebook som jag följer RetroRocket på och även har uppdaterat min status med:
  (Min status är: Linda Merja Holmgren
  Är med och tävlar om ett presentkort från RetroRocket! Tävla själv genom att läsa här: http://retrolover.blogg.se/2012/september/vinn-presentkort-fran-retrorocket.html)
  http://www.facebook.com/lindamerja
  (där kan ni även se att jag ‘gillar’ RetroRockets Facebook sida)

  Min blogg där ni kan se att jag följer den här bloggen: http://lindamerja.wordpress.com/
  (har även skrivit in min facebook status som blog inlägg :) )

  och mitt svar på utslagsfrågan är:
  Jag lyssnar på gamla rock n roll godingar som t.ex Elvis Presley och bär vintage rött nagellack! Det är ett enkelt men lyxigt sätt att införa retrokänsla i vilken vardag som helst! :)

  Svara
 19. Beatrice

  Självklart vill jag vara med och tävla!
  1.gillat Retrorocket på fb :)
  2. Följer dig redan på bloglovin :)
  3. Länkat via min fb och på min blogg som du kan se här:
  http://rockabillyvixendesign.blogspot.se/2012/10/mer-mer-mer-tyger-saklart.html?m=1

  Utslagsfrågan:
  Om jag känner mig grå och trist en tråkig vardag så slänger jag på ett rött läppstift ( som för övrigt passar till allt), en av mina älskade Trophy Queen väskor och en färgglad bandana :) lite färg piggar upp den mest tråkiga dag! Skulle jag dessutom hinna och ha råd sätter jag mig vid datorn och klickar hem lite snygga kläder från t.ex ebay, sivletto, hepcat eller nån annan kul webbutik ;)

  Håller tummarna att jag vinner :D

  Svara
 20. Helena Tillenius

  Hej !

  Utslagsfråga: Jag arbetar med barn och det är inte alltid lämpligt att springa runt i snygga klänningar och skor, Men jag brukar försöka använda lite fina accessoarer som livar upp dagen liten samt att alltid försöka använda klara och starka färger när jag väljer kläderna. Brukar få höra att jag är en färgglad fröken och det gör mig glad!

  Svara
 21. Camilla

  1. Gillat på FB

  2. Följer dig på bloglovin

  3. Jag har lagt upp status på FB och länkat till din blogg

  Utslagsfråga:
  Jag brukar ta extra lång tid på mig att välja kläder som får mig att må bra, fixar frisyren extra länge så jag är 100% nöjd när jag går hemifrån och sminkar mig gärna med eyeliner eller lite ögonskugga. Det piffar upp en helt vanlig torsdag för mig =)

  GRYM BLOGG BTW.. jag läser den varje dag!

  Svara
 22. Ullis

  1. Gillar retrorocket på Facebook
  2. Följer dig på bloglovin’ nu.
  3. Status på facebook och länkat till både retrorocket och ditt blogginlägg :)

  Utslagsfråga:

  I mitt jobb måste man ha en sån här tråkig mörkblå skjorta på sig (jobbar i en mobilbutik) så för att då sätta guldkant på vardagen brukar jag kombinera med en fin kofta, fina skor och lägga ner lite extra tid på smink för att det ska bli en bra dag! Sen tar jag gärna ett bad som belöning när dagen är slut :) Hoppas jag vinner!! Hihi

  Svara
 23. BabyStrange

  Gillat på facebook och följer på bloglovin.

  Mitt bästa retrotips är att precis som Marilyn Monroe såga av en centimeter på ena klacken så att man får samma höftgung som hon. Nej skoja bara, det är jättedåligt för både höfterna och skorna. Mitt bästa tips är att leka med ansiktsdragen och överdriva dem i klassisk retrostil; måla läpparna större genom att måla rött läppstift lite utanför läppens naturliga kant, och förstora ögonen med lösögonfransar, markerad globlinje och extra tjock eyeliner.

  Svara
 24. Frasse

  Mitt bästa retrotips just nu är att försöka ta vara på småstunderna. Vet inte om det är något retro-tips direkt (kanske mer för oss ”gamlingar”) men jag är mycket intresserad av att greja i trädgården och eftersom jag jobbar hemifrån så kan jag ta vara på de där dagarna när solen skiner och gå ut i trädgården en liten stund och rycka lite ogräs eller göra något annat kul. Nu på hösten kan man också samla ihop frön från fina blommor som man går förbi ute, varsomhelst. Sedan kan man torka dem och förvara i ett kuvert och plantera ut till våren. Det är en guldstund för mig, att se hur det spirar i krukorna.

  Svara
 25. Elisabeth McCann

  Gillade Retrorocket som nummer 362 på FB (Elisabeth McCann)
  Följer redan dig på Bloglovin’ sedan tidigare.

  Jag tror att varje dag får en guldkant om man bemödar sig om att göra sig fin på morgonen. Fixa håret, lägga en snygg makeup och välja ut något fint i garderoben att ta på sig. Om man kliver upp en halvtimme tidigare för att skänka sig själv lite omsorg och skönhetsvård, så kommer både humöret och självkänslan att vara på topp resten av dagen. Njut av att vara vacker!

  Svara
 26. Lisa

  1. jag har gillat Retrorocket på Facebook
  2. jag följer dig på Bloglovin

  Utslagsfrågan:
  Om jag vill pigga upp mig själv så lånar jag en häftig BMW ett par dagar. Härligare bilkörning finns inte.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>