Bloggträff!

VAD KUL att så många var sugna på en bloggträff!
 
Mitt förslag är då Stockholm en lördag i november. En mysig fika med varm choklad och kardemummabullar (eller det som ni är sugna på). Jag tänker mig vid ett-två-tiden så hinner ni som kommer lite längre ifrån fram till dess.
 
Nu vill jag att alla skriver kommentarer vilken lördag som passar bäst. Dessa lördagar kan jag:
 
10 november
 
17 november
 
24 november
 
Så kommentera igen och skriv ifall det passar, eller om inte, kom med ett skitbra förslag så ska jag föreslå det till alla sen! Fan vad pepp jag är på att träffa er allihopa finingar.
 

15 reaktion på “Bloggträff!

 1. Sara

  24:e nov skulle passa mig bäst :)

  Och detta läste jag på Sivlettos blogg
  ”Lördag 24:e november håller Ekens Gassers sitt swap meet. Vi har öppet 10 – 17 i samband med detta. Så när du är klar hos Ekens Gassers är du välkommen till oss! Kaffet är varmt och hyllorna välfyllda. Det går naturligtvis även bra att komma till oss först, eller att helt sonika bara komma till oss. Vi håller på som bäst att planera men vi kan redan nu lova att det blir en riktigt bra dag! Premiär för möjligheten att få sig en tatuering (från flashkarta), en hel mängd dj’s, sköna erbjudanden, utlottningar… Mer info kommer!”

  Som kanske kan vara intressant? ^^

  Svara
 2. Maddiie

  Den 24 skulle passa bäst för mig också :) skulle va kanon om vi kunde komma på någon bra uppsamlingsplats för jag har noll lokalsinne när det kommer till stockholm :P

  Svara
 3. BabyLi

  åh! Jag är så sugen! Har bara varit i Stockholm en gång när jag var liten. Skulle varit kul att komma upp över samma helg som bloggträffen. Ska se vad jag kan göra!

  Svara
 4. Doris

  Rackarns då :C Hade jättegärna kommit men det funkar inte riktigt nu när man pluggar på helt fel sida av Sverige :’) Ni får se till att ta jättemånga bilder och dokumentera in i minsta detalj så att jag vet vad jag missar ^^

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>