Bloggträff 24 november!

ÅH vad roligt att så många verkar vara pepp på bloggträffen! Fina Eembla skrev och frågade när vi ska ses, och jag tycker vi ses vid 11.00 om det inte är för tidigt för alla?
 
Om vi ses klockan 11 den 24 november så hinner vi nämligen med Sivletto också, och så kan de som kommer lite längre ifrån hinna till Stockholm city. Ifall någon hellre vill ses vid någon annan tid så skriv en kommentar, annars:
 
 
Den 24 november klockan 11.00 så ses vi alla coola retro/rockabilly-tjejer! Bjud in alla era läsare också så blir vi ett stort gäng, ska bli så sjukt kul att träffa er allihop!!!
 
 
Så får vi se om luggen har hunnit växa ut en bit till tills dess. Jag tror minsann att er tankekraft hjälper, för den kändes längre imorse! ;)

10 reaktion på “Bloggträff 24 november!

 1. Sara

  Låter super tycker jag! :)
  Tipsar också för de som bor i Sthlm eller stannar någon dag extra att det är burlesk show på kvällen. Fröken Frauke presenterar Victorian Circus. Kl 21 :)
  Kram

  Svara
 2. Louise

  Det hade varit så himla roligt att åka! Men just den helgen är jag på gymnastiktävling i Ängelholm, hoppas att det blir fler bloggträffar! =)

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>