Frågestund del 2: Allmänna frågor

Kommer ni ihåg att jag hade en frågestund för all evighet sedan? Det gjorde inte jag men igår SÅ PLÖTSLIGT KOM JAG IHÅG!
 
Jag besvarade ju en fråga här om hur modellandet startade för min del. Men här kommer lite fler svar på era frågor!
 
Vad fick dig att börja blogga?

Jag började blogga för snart ett år sedan. Anledningen var att jag ville ha ett sätt att utforska mitt intresse för retro/rockabilly.

(Bild från bloggstarten i november förra året).

Har du något drömjobb?

Jag skulle älska att arbeta på marknadsavdelningen/PR-avdelningen för ett klädmärke som jag gillar. Eller inom kultur, böcker, konst, film, blah. En annan sak jag skulle älska är att vara egen företagare. Vi får se vilket av dem de blir, men det kommer nog att bli något sådant i framtiden.

Har du några speciella mål du vill uppnå under de närmaste 5 åren?

Mitt mål är, och har alltid varit, att fortsätta utvecklas. Det här innebär allt möjligt; resa, fortsätta med KBT-terapi (har hållit på i ett år hittills), utveckla min karriär, spela in en demo med mitt band och uppnå andra personliga mål.

Vad har du alltid hemma i kyl/frys som du inte kan vara utan?

Frukost! Jag kan inte leva utan frukost. För det mesta blir det müsli, yoghurt och ett glas apelsinjuice.

 

Vad är ditt bästa köp i kläd/sko/väskväg och vilket är ditt dyraste kläd/sko/väsk köp?

Mitt bästa köp någonsin är den här kjolen: 

 

 

Jag köpte den på H&M i Las Vegas av alla ställen och har använt värdet av kjolen (200 pix om jag minns rätt) typ 500 gånger om. Jag köper nästan aldrig dyra saker så jag fick verkligen tänka efter, det är sällan något jag äger kostar över tusenlappen (älskar second hand). Men det dyraste plagget är nog min ankarklänning som kostade närmare tusenlappen:

 

 

Om du fick gå om gymnasiet skulle du ha valt att gå en annan linje än den du gick och vilken linje skulle du i så fall gå?

 

Jag gick estetisk linje, musik inriktning sång. Skulle jag gå om så skulle jag gå medialinjen eller bild.

Jag undrar om du bor i stockholm, vad du tycker om stockholm? Har du bott där länge? Finns det någon annan stans du skulle kunna tänka dig att bo?

Jag är född i Helsingborg och har tidigare bott i Växjö och Oskarshamn. Trivs skitbra i Stockholm och har svårt att tänka mig att flytta någon annan stans i Sverige. Jag har bott här större delen av mitt liv (pratar 08-dialekt för dig som undrar) och 90% av alla mina vänner bor här. Meeeen jag skulle gärna vilja bo utomlands i ett år eller två! Jag skulle kunna tänka mig att bo i Berlin, Paris, New York, Australien, L.A. eller London.

 

(Bild från 3rd street promenade, L.A., CA).
 

Jag undrar hur länge du och din pojkvän/sambo/man har varit tillsammans. Om vad du tycker krävs/behövs för att ha en god relation. Ifall ni har mycket gemensamma intressen. Ifall ni bor ihop eller om ni har planer på detta. Om du känner dig tillfreds med allt i er relation. Ifall ni kan kompromissa/hitta andra vägar/lösa problem ihop. Jag skriver just nu en uppsats om ämnet på universitetet och är nyfiken på ditt svar.

 

OJ hehe gissar att det här svaret är lite för sent för din uppsats. Låter rätt skumt alltihop också för övrigt, men men. Här kommer lite svar :)

Jag och K har varit tillsammans i ett år och några månader. Vi har många gemensamma intressen, av typen gillar samma filmer/musik/böcker, men vi gillar också olika saker såklart (han gillar t ex inte Buffy the vampire slayer?!?!? och jag gillar inte det där übersmöriga bandet Plain White T’s). Vi bor ihop i min etta och renoverar en bostadsrätt tillsammans som vi snart ska flytta in i.
Vi har båda åsikten att om en person anser att något är ett problem i relationen så är det ett problem för båda. När vi har problem så försöker vi prata om det och lösa problemet tillsammans. Vissa saker kan inte lösas och då måste man kompromissa. Man kan inte alltid vara 100%igt nöjd med allt i relationen, vill man vara det ska man vara singel. Skicka gärna ett mejl om du vill ha fler svar!
 
Fortsättning på frågorna kommer och då avslöjar jag vem som vann priset!

4 reaktion på “Frågestund del 2: Allmänna frågor

 1. Amanda

  Hej!
  Måste bara säga att jag gillar din blogg och läser den ganska ofta. Älskar din stil och jag beundrar dig för att du, som många andra, vågar, för det gör inte jag. Jag är tok-kär i 50-talsstilen, retro och allt därtill, men vågar inte.. Eller rättare sagt, jag har inte vågat. Nu, sen jag började läsa dig så har jag blivit peppad, att våga vara jag. Så stort tack för det!:) Läste nu att du bott i lilla Oskarshamn. När? Var? Hur länge? Jag bor själv här så jag blev lite nyfiken:)
  Tack för all inspiration!
  Mvh Amanda

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>