Frukost på Elite Plaza

Idag bjöd jag fina Robin (www.robindenise.se) på hotellfrukost! Vi har det gemensamt nämligen att vi båda älskar frukost. Vi gick till Elite Plaza och föråt oss totalt. Brämhults apelsinjuice var nog det som gjorde mig mest glad – en hotellfrukost med apelsinjuicekoncentrat får ej godkänt i min värld.

Efteråt tog vi en promenad och så vek jag av mot mitt gym. Robin skulle på yoga och ni som har koll vet att det ska man egentligen göra på relativt tom mage. Det sista Robin ropade efter mig var:
”Jag hoppas jag inte kräks!”
Efter gymet gick jag hem och sov en timme, och snart slutar K jobba och då ska vi kanske hitta på något. Härlig dag!

2 reaktion på “Frukost på Elite Plaza

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>