Glömmer allt

Vissa dagar är det som att jag helt glömmer bort att jag bloggar. Igår var en sådan dag. Kanske är det så att ibland när jag tar helg så blir det…helg i skallen också? Hehe.

Iaf vi har ett datum för vår bloggträff!!! 24 november. Sara hade också läst detta på Sivlettos blogg:

”Lördag 24:e november håller Ekens Gassers sitt swap meet. Vi har öppet 10 – 17 i samband med detta. Så när du är klar hos Ekens Gassers är du välkommen till oss! Kaffet är varmt och hyllorna välfyllda. Det går naturligtvis även bra att komma till oss först, eller att helt sonika bara komma till oss. Vi håller på som bäst att planera men vi kan redan nu lova att det blir en riktigt bra dag! Premiär för möjligheten att få sig en tatuering (från flashkarta), en hel mängd dj’s, sköna erbjudanden, utlottningar… Mer info kommer!”

Heeeelt perfekt, eller hur? Mitt förslag är att vi ses på ett mysigt fik, snackar lite och drar till Sivletto sedan. Hur låter det för er andra?

7 reaktion på “Glömmer allt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>