Harry Potter

Här är jag och killen som har fått dela säng med mig flest gånger på denna jord – Harry Potter. Läser om böckerna hela tiden och sover alltid gott efter en dos av J K Rowling. Hon skriver så fantastiskt bra, en av de bästa på dialoger enligt mig. Harry och jag for life!

4 reaktion på “Harry Potter

  1. Sara

    Såg nu att du skrivit till mig och undrade var jag var på Burleskloppisen. :) Men jag kom vid 12 och drog runt den tiden du skrev ungefär skulle jag tro.. Gå själv var väl sådär, och varmt och trångt ;) Men fanns mycket fint där! :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>