I spy with my little eye

I spy with my little eye…att tröjan jag har på bilden nedan säljs på Tradera! Den är så jäkla snygg och tillsammans med en svart pennkjol så ser man väldigt navy ut. 10 timmar kvar på auktionen för den som är intresserad. Jag var lite sugen på att köpa en till… :)
 
 
Bild från i våras.
Outfit: Sailortopp Tradera, pennkjol H&M, skor Bianco, bandana vintage.

4 reaktion på “I spy with my little eye

  1. Camilla

    Hej hopp! Läser din blogg och har gjort det ett tag (följer dig på bloglovin) Nu äre så här att jag ska till el stockholmo (är en dalatös) och vill ha ngt fett tips på bra retro shopping! Siveltto är ett självklart val (såg by the way att du/ni ska dit samma hleg, så vi kanske ses) men jag vill bara veta om det finns något mer som är lite mer prisvärt? =)

    / Camilla

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>