Jag smider planer!

Jag har en helt utvecklad plan för mitt hår, men vi får såklart se om det blir så i slutändan. Men hör här!
 
Först vill jag att luggen ska växa ut en bit så jag kan göra fina uppsättningar med pincurls, ni vet, 40-tal. Och jag kommer att vara blond ett tag till. Långhårig och blond.
 
Sedan någon gång till våren/sommaren/hösten så kommer jag att tona håret ROSA! Ljusrosa. Älskar rosa hår! (Har REDAN HAFT rosa hår! Can’t get enough). Killen tyckte att det var en dålig idé, men det får han gärna tycka för det är mitt hår. Mouahhaha.
 
Sedan kanske lagom till nästa vinter så funderar jag på att testa rött hår, men det är bara i tankarna än så länge. Vi får se. Blont hår är ganska lätt att hålla efter och jag har snart fått den nyans jag vill ha i hela håret. Om bara min frisör kunde träffa mig lite tidigare så jag får färga utväxten, men snart så…
 
Anyways! That’s the PLAN!
 

5 reaktion på “Jag smider planer!

    1. Retrolover

      Haha min kille sa EFTER att jag klippte lugg att han inte gillar lugg. Jag ba ”ok” och hade det i ett år hehe :)

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>