Nightmares before christmas

Allt är så otroligt stressigt just nu. Renovering, julen som närmar sig och flytten vi inte vet när den blir av. Hantverkarna ringde i veckan och ville in NU så det blev bara till att be om ledigt från jobbet och skruva ihop köksdelar hela helgen.
 
Inte konstigt då att jag drömmer stressdrömmar. Drömde inatt att jag var på ett läger med en massa musiker. Alla hade övat in en låt (Hey-ya med Outkast). Vi skulle ha uppspel så jag gick upp på scenen med gitarren.
 
När jag står på scenen och ska börja spela kommer jag på att jag övat in FEL LÅT. Jag hade repat in Tears in heaven istället. Så efter att jag i ren panik försökt ta ut Hey-ya på gitarren (jag kan låten egentligen) och komma ihåg texten (som jag kan egentligen, men inte i drömmen) så fick jag gå ner från scenen med svansen mellan benen. Det värsta var inte känslan att göra bort sig, utan känslan att jag kan ju det här egentligen, men det var bara helt bortblåst.
 
Men mitt all stress inser jag vilka LYXPROBLEM DET HÄR ÄR. Därför bjuder jag på låten från drömmen inatt, i den bästa versionen jag har hört.
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>