Och vinnaren är…

Såhär gick det till: Jag lottade ut 15 personer och skrev noga ner allas utslagsfrågor. Av dessa 15 så valde jag ut 5. Jag mejlade dessa bidrag utan namn till RetroRocket och bad dem välja (så att det skulle bli så opartiskt som möjligt!)
 
Nu kan jag meddela alla att vi har en vinnare! Och vinnaren är….
 
 
Emelies vinnande motivering, utvald av RetroRocket: För att lyxa till en vanlig dag så brukar jag göra frukost i lugn och ro. Att dricka te på morgonen hör till en vardaglig lyx som jag sällan hinner med så en kopp brukar jag också se till att få i mig. Sedan sminka mig lite snyggare än det gamla vanliga som går på 1 min. Sen sätter jag på mig lite snyggare kläder. Inte för att jag har så jättemycket i min garderob än men det hoppas jag att det ska bli ändring på nu ;P. Hoppas på vinst och kunna beställa en snygg kjol eller klänning som jag sällan använt tidigare då jag jobbat med att gå ner i vikt i 2 år nu men nu börjar jag närma mig mitt mål och hoppas på att kunna köpa snygga kläder som inte sitter som tält på kroppen :)
 
Stoooort grattis! Hör av dig till mig på retroloverblog@gmail.com så får du mer information om din fina vinst.
 
Ni andra som inte vann denna gång, misströsta inte. Det är ofta tävlingar här på bloggen så pröva igen i framtiden :)
 

3 reaktion på “Och vinnaren är…

  1. Emelie

    ooooh va roligt detta gjorde min dag när jag kikade in via mobilen när jag hade lunch på jobbet. Tusen tack och nu kommer det stora problemet att välja något :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>