Oktober går i rosa

Fick ett inlägg av Sailor Jo som bad mig att dela hennes blogginlägg om Lilla Sophie, en 27-åring som blev diagnostiserad med bröstcancer. Det finns inte ord för den sorg jag kände när jag läste detta. Läs hela inlägget här>> 
 
Jag citerar:
Målet är att alla kvinnor som drabbas av bröstcancer ska överleva och se sina barn/barnbarn växa upp, vara med vid jul och ropa in nya år, dansa runt stången på midsommar och fira familjemedlemmars födelsedagar. Men framför allt, att de ska få leva och njuta varje dag.
 
Såhär gör du för att HJÄLPA:
SMS:a BESEGRA 6215 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen. Om du skriver in ditt namn efter insamlingens ID-nummer kommer det att synas på gåvan.
Exempel: BESEGRA 6215 Johanna Retrolover
 
Du kan göra skillnad. Jag och du tillsammans. Vi kan skänka pengar till forskning som kan göra hela skillnaden. Som kan göra så att vi får växa upp och se våra barn och barnbarn. Att våra vänner får det. Våra kollegor, kvinnan på närbutiken, din gamla lärare – alla kvinnor som drabbas.
 
Mina tankar går till hela Sophies familj, hennes son och hennes man som bloggar. Jag läste och tårarna rullade nerför mina kindar.
 
 
 

5 reaktion på “Oktober går i rosa

  1. Anna G

    Cancer är det sämsta som uppfunnits och jag lider med alla som drabbas av det på något sätt. Bröstcancerfonden är grymt.
    Först trodde jag att du pratade om min vän Sofie 27 år som också är en krigarprinsessa. Fast på ett annat sätt. För första gången går hon ut och berättar om sin förlossningsskada, om skam och tabu kring något som man inte rår för men som begränsar så många tusentals kvinnor. Nätet kokar av hennes blogginlägg just nu och tidningarna ringer. Hon är den modigaste jag känner och jag är stolt över att vara hennes vän. Läs gärna inlägget. Att inlägget sprids och människor läser är hennes önskan för att om möjligt plocka bort en bit av skammen. http://litendelavmig.se/2012/october/fran-ystad-till-haparanda-om-att-spricka-hela-vagen.html#comment PS. Tack för en superbra blogg! Du gör mig glad :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>