This is the life

Vinterjackan åkte på idag. Det värsta jag vet är att frysa, men den var nog lite för varm för jag svettades hela vägen till jobbet. Haha.
 
Idag är det LÖÖÖÖN!!! Hur många ska fira det? Jag är så sjukt sugen på att shoppa denna månad, men har fortfarande dubbla hyror (vilket har märkts eftersom jag inte shoppat mycket på sistone). Dock så kan man ju alltid shoppa på kedjorna och second hand för billig penning. Egentligen har jag ju massor av kläder i garderoben, men som vanligt så känns allt så sjukt tråkigt och jag vill bara ha nytt nytt nytt.
 
”Man inser inte hur mycket kläder man har förrän man måste tvätta” – Gammalt djungelordspråk.
 
 
Såhär ser jag ut idag med fläta och allt. Kontorsoutfit med min Metallica-tisha under.
 
 
Här bjuder jag alla mina läsare på en perfekt view in i mina näsborrar. VARSÅGODA!

4 reaktion på “This is the life

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>