Världens finaste kommentar!

Fick världens finaste kommentar av Amanda:
 
Hej!
Måste bara säga att jag gillar din blogg och läser den ganska ofta. Älskar din stil och jag beundrar dig för att du, som många andra, vågar, för det gör inte jag. Jag är tok-kär i 50-talsstilen, retro och allt därtill, men vågar inte.. Eller rättare sagt, jag har inte vågat. Nu, sen jag började läsa dig så har jag blivit peppad, att våga vara jag. Så stort tack för det!:) Läste nu att du bott i lilla Oskarshamn. När? Var? Hur länge? Jag bor själv här så jag blev lite nyfiken:)
Tack för all inspiration!
Mvh Amanda
 
Här kommer svaret till Amanda från mig:
 
Jag bodde i Oskarshamn i ett halvår år 2005, gick på Oskarshamns folkhögskola och pluggade Bild med inriktning grafisk form. Det var den roligaste tiden i mitt liv dittills. Flyttat hemifrån, singel, var kreativ hela dagarna, småstadsliv, umgicks med vänner 24/7, festade osv osv. När jag bodde där så shoppade jag på Baltiska boden och Myrorna/Stadsmissionen (minns inte vilket det var). Hoppas att Baltiska boden fortfarande finns, den var ett mecka när det gäller second hand. Älskade verkligen att bo i Oskarshamn!
 
Blir SKITGLAD och rörd av att höra att du har börjat våga utforska 50-talsstilen på grund av min blogg! Och framför allt att du börjar våga vara dig själv. Det är svårt att komma dit, men att öva på att vara sig själv är som att träna en muskel; det går lättare och lättare hela tiden. Kom ihåg att det finns inget viktigare än DU i ditt liv.
Och angående retro/rockabilly: man måste inte börja i den mest extrema änden, det går skitbra att köpa en bandana/hårband och börja knyta. Lite röda läppar till det så blir ett par jeans och en vanlig tisha helt plötsligt retro. Fortsätt att köra på denna stilen, passar ju dig som handen i handsken! Pepp pepp.
 
Tack för din fina kommentar. Den lyste upp en hel dag. Puss pårej!
 

4 reaktion på “Världens finaste kommentar!

  1. Denise

    Att få vara sig själv och våga vara sig själv är fantastiskt! När man hittat något som verkligen är en själv och man känner det på sig, så ska man våga! Man mår bäst av att vara som man själv vill, man ska inte bry sig för mycket om vad andra tycker, det viktigaste är att man själv mår bra =)
    Sen, finns det någon snyggare stil än 50-tal el Rockabilly? Inte i min värld i alla fall ;)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>