Vinn din drömfotografering!

En av Sveriges bästa fotografer, Emmelie Åslin, lottar just nu ut en fotografering tillsammans med Radio Guld. Radio Guld är en radiostation i Sundsvall, staden där fotograferingen också kommer äga rum. Så om du alltid önskat att agera modell en dag framför kameran, här är din chans!
 
Och för er som också är inne på retro – Emmelie har bland annat släppt en Pinup Kalender för 2013. Så hon kan garanterat förvandla dig till en äkta pinup darling, femme fatale, burlesque performer eller VAD DU ÄN ÖNSKAR DIG.
 
 
Här kommer lite bilder lånade av Emmelie Åslin:
 
 
 
 
Alla bilder © Emmelie Åslin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>