4 reaktion på “Vinnaren!

  1. Blue Masquerade

    Ärsch nu blev det inte av att jag va med att tävla iaf. ;P Jag är lite seg när det gäller sånt där. XD Eller jag är seg med bloggande och allt runt omkring också just nu… Tror det är nån slags hösttrötthet som smugit sig in… :/

    Tack förresten för kommentaren på mitt inlägg om halloween-utklädseln. ^^ Då har jag inte ens visat andra maskerader då jag verkligen ansträngt mig på riktigt och sytt grejer. ^^ Får väl försöka leta fram lite såna bilder också. ;)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>