Bloggen firar 1 år!

Idag firar den här bloggen 1 år!!! Känns så stort att den överlevt sitt första år i blogosfären. Ett helt år när jag bloggat i stort sett varje dag, ibland flera gånger om dagen.
Det har varit ett fantastiskt bloggår. Så mycket har hänt, så jag kör en liten sammanfattning månad för månad. Häng gärna med!
 
November 2011
 
Den 29 november 2011 började jag blogga om mitt intresse för retro/rockabilly. I början var jag tveksam inför ifall jag skulle få några läsare, men ni hittade hit så småningom!
 
 
December 2011
 
Jag klippte Bettie Page-lugg hos fantastiska Retroella. Min första fotosession någonsin med grymma fotografen CJ Bartis ägde rum och den gick direkt till topplistan på Modellbilder.se. Sen var det jul och nyår och det största problemet var som vanligt vad jag skulle ha på mig.
 
 
Januari 2012
 
Jag fyllde år och fotade mig själv i stay-ups. Det var en sådan nakenchock för mig (helt ärligt) att jag inte har gjort det sedan dess. Fast nån dag så kommer jag kanske att göra det igen, vem vet?
 
 
Februari 2012
 
Jag hade en fotosesson med duktiga Miko S och åkte till Nerja med min kille. En annan sak som hände var att min mormor gick bort. Jag var ledsen en lång tid och det märktes på bloggandet.
 
 
Mars 2012
 
Det hände inte så mycket på bloggen under den här tiden, men desto mer i riktiga livet. Jag fotades för Min Boudoir och det var hur roligt som helst.
Begravningen för min mormor ägde rum och jag klädde mig i min bästa klänning för att hedra hennes minne.
 
 
April 2012
 
April var årets mest omtumlande månad, varför är lite för privat att dela här på bloggen. Men det hände en sak och jag blev helt ofattbart ledsen. Fast samtidigt så flyttade min kille in hos mig med hela sin filmsamling i papperspåsar, det blev vår och jag fick visa upp alla fina bilder till Min Boudoir, så massa bra saker hände också.
 
 
Foto: JenHell. Styling & hår: Tifa de Leone. Kläder: Sivletto.
 
Maj 2012
 
Maj var en rolig månad. Burleskloppis 3.0 ägde rum och jag fick träffa fina Susen, Fröken Frauke presenterade Cuba Libre, jag och Tifa plåtades för Daisy Mae, JenHell och jag plåtade för Cissi och Selma… Hann jag verkligen med allt det där och mycket till på bara en månad?
 

 
Juni 2012
 
Jag gick officiellt med i mitt band, Sixpack Therapy, där jag sjunger. Jag och killen firade nationaldagen genom att bo på Clarion Hotel Stockholm. Midsommarafton firades i lugn och ro på landet.
 

 
Juli 2012
 
Jag hade en veckas semester, hängde mest runt i Stockholm och levde en dag i taget. Sivletto hade årets sommarfest, det var en del hemmafester och ganska mycket sitta-ute-och-frysa-och-mysa.
 

 
Augusti 2012
 
Semestern började på riktigt. Jag hade precis fått veta att jag var gravid, men jag och killen väntade länge med att berätta det för folk. Vi fick också nyckeln till vår nya lägenhet som vi hade köpt tillsammans, så vi pratade inte mycket annat än renovering under halva semestern.
Sista veckan åkte vi till Grekland, Kefalonia, och lyckades med konsten att inte prata renovering en enda gång! När vi var där började jag må gravidilla, så någon härlig grekisk mat blev det inte, men det gjorde inget. Kefalonia var helt underbart och en dag ska jag tillbaka dit.
 

 
September 2012
 
September handlade mest om att vara nygravid. Jag sov 12 timmar varje natt, blev sjuk hela tiden och mådde konstant illa. Först sista veckan så började det gå över. I mitten ser ni en bild som jag aldrig postade på bloggen när vi är på kryssning. Anledning? Jag tyckte jag såg gravid ut ;)
Jag ville vänta till efter ultraljudet vecka 18 innan jag berättade nyheten. I slutet av september började jag bli mig själv igen och firade med Burleskloppis 4.0!
 

 
Miss Diamond – den bästa burleskshowen och de grymmaste tuttarna jag sett live i hela mitt liv! FOR REALZ. Ursäkta om jag upprör någon nu, men skulle ni se dem så skulle ni förstå.
 
Oktober 2012
 
Oktober månad gick återigen i renoveringens tecken. Vi fixade med lägenheten, fixade lite till och fixade ytterligare lite till. Badrummet blev äntligen klart och jag såg såg ljuset i tunneln!
Årets sista fotosession (som jag hade i september) blev klar. Jag åt massa frukost med mina tjejer (har jag sagt att jag älskar frukost?!) Månaden avslutades med Halloween!
 

 
November 2012
 
November är ju inte helt slut än, men den har innehållit massor: flytt till nya lägenheten (ÄNTLIGEN), en helg i studion med bandet och Bloggträff! Helt klart en av årets bästa händelser att få träffa så många fina tjejer som delar ens intressen.
 

 
Bild lånad från Ninahs blogg.
 
Sammanfattning: Ett helt grymt år som innehöll allt; sorg, glädje, smärta, njutning och framför allt en massa roligheter! Hoppas ni gillade min sammanfattning och att ni hänger med i ytterligare ett år.
Puss på er och tack för att ni läser min blogg!

10 reaktion på “Bloggen firar 1 år!

  1. Daisy Mae

    Hej fina!
    Har bytt webbläsare nu, men det funkar ändå inte att se alla bilder. Kikar ju in här varje dag ändå, men tänkte att du kanske ville veta ;)

    Kram Malin

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>