Bloggträff på Sivletto!

I lördags hade vi vår första bloggträff, och jag hoppas det blir många fler! Alla tjejerna var helt fantastiska, roliga, vackra, smarta… blev lite kär i allihop.
 
Vädret var inte det bästa, så jag var orolig att någon skulle banga, men när jag kom till Medborgarplatsen så stod alla där. Min lilla överraskning var att Sivletto hade läst på min blogg att vi skulle ha bloggträff och skrivit till mig att de gärna bjöd oss alla på fika – så vi begav oss dit direkt!
 
Här kommer lite bilder från dagen.
 
 
Ninah och Sara hade fixat håret retro-style.
 
 
BabyPeaches aka Ellinor slog två flugor i en smäll när hon var på Stockholms-visit med sin mor och kom på bloggträffen. Hon håller även en kamera i sin hand så jag hoppas på att få se fler bilder från vår träff snart! Håll utkik på hennes blogg efter det. 
 
 
Jag blev kär i BabyPeaches halsband. Från Deathly Cute!
 
 
Den här supercharmiga tjejen och jag pratade om att dra ihop en pysselkväll. Susanne heter hon och hennes blogg Susen Busen hittar du här
 
 
Susannes kompis Andreas följde med som smakråd.
 
 
Jag och fina Susanne. (Kolla lilla bebismagen!)
 
 
Föll handlöst för denna hellånga ljusgula klänning med 50-tals liv. Tyvärr så sa Ninah, som är sömmerska och designer, att midjan var ca 60 cm, och jag som redan har väldigt smal midja (65 cm) i vanliga fall gav upp direkt. Den får bli någon annans, 250 kr kostade den. Kap. 
 
 
En liten barnjacka i cowboy-stuk. Fanns hur mycket söta barnkläder som helst.
 
 
Skor och inredning = bra combo.
 
 
Blev lite sugen på dessa broderade, gula wedges. Vad är det med mig och gult i år? Köpte ett par gula Converse på senaste Burlesk-loppisen också. Måste vara någon underliggande längtan efter våren.
 
 
Denna röda skapelse (speciellt kragen) gav mig ett enormt ha-begär och det var endast min baby-bump gjorde att jag inte köpte den. Redan bloggat om den, men den förtjänar en till uppvisning. Me loves it.
 
 
Smyckesavdelningen på Sivletto kan ge vem som helst grov beslutsångest. Så mycket fint, man vill ha allt.
 
Vad fick jag med mig till slut då?
 
 
Ett par turkosa ros-örhängen (har jag sagt att jag älskar rosor i öronen?) och en bok om Angelique Houtkamp. Om du inte vet vem hon är så föreslår jag att du googlar lite. Helt fantastisk konstnär och tatuerare.
 

 
Alla bloggarna fick med sig saker, allt från klänningar till väskor till böcker och strumpbyxor och smycken. Samma dag som vi var där var det ju även Eken Gasser Swap Meet, så Sivletto hade fixat en massa roligheter dagen till ära. El Taco Truck stod utanför, Stockholm Classic Tattoo tatuerade in flashtatueringar på nöjda kunder och en DJ stod och spelade grym musik.
 
Jag vill tacka Sivletto för en fantastisk dag, supergott fika och ett extra tack till den jättetrevliga personalen! Längtar redan tillbaka. Får se om jag kan klämma in ett besök innan jul, det finns en kofta som jag spanat in lite extra…

13 reaktion på “Bloggträff på Sivletto!

 1. Blue Masquerade

  Jag är så bitter när jag måste jobba helg och det lyckas alltid va nåt roligt jag missar pga det… :/ I detta fallet va jag väl en hel vecka för tidigt, va nämligen och hängde på Sivletto förra lördan. Tyvärr hittade jag inget att köpa, men det är så mysig stämning och finns mycket roligt att titta på. Stod länge och dreglade på dom där smyckerna från deathly cute, men kunde inte bestämma mig. ^^
  Haha stackars Andreas verkar bli medlurad på mycket men nöjd ändå. ^^ Först detta och sen burlesk och jazz på kvällen. ;P Fröken Frauke hade för övrigt fixat en toppenkväll som vanligt! :D

  Svara
 2. Sara

  Hoppas vi ses snart igen! Super mysig dag :)

  Sv: Åh tack söta Johanna! :) Vart riktigt nöjd med köpet och den kommer nog få vara med både på jul och nyår, sen blir det säkerligen fler gånger ;)
  Kram

  Svara
 3. Karolina

  Det verkade sannerligen vara en mysig bloggträff. Tyvärr bor jag ju på Västkusten och hade inte möjlighet att åka upp. Hoppas på att det ska passa bättre en annan gång!

  MVH

  Karolina

  Svara
 4. Denise

  Lite ledsen att Stockholm ligger så långt bort! Men någon gång så ska jag fixa så jag kan komma på en bloggträff, hade varit supermysigt!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>