Dita von Teese makeup

Överjordiskt vackra Dita von Teese har gjort en ny sminkkollektion för Art Deco Makeup. Jag har inte prövat några av produkterna själv, men jag hade skyhöga förväntningar och måste säga att jag blev lite besviken.
 
När det gäller Dita så tror jag alltid att hon ska överraska, men det kändes lite väl…väntat. Även om förpackningarna var snygga så har jag alltid MER glamour in mind på något sätt. Dock så har jag läst recenscioner av kollektionen och speciellt det röda läppstiftet hyllas till skyarna. En person skrev ”Dita knows her red lipstick” och det får man nog hålla med om :)
 

2 reaktion på “Dita von Teese makeup

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>