Flyttstress och ingen punk

Igår fick jag veta att vi ska flytta redan IMORGON så jag fick ställa in kvällens punkrep (uäää) och istället förbereda mig på att packa halva natten. Det är intressant det här med att flytta, för det börjar jämt så bra. Varje låda märks med en liten post-it där hela innehållet skrivs ut, varje tallrik packas omsorgsfullt inslagen i eget tidningspapper, böcker läggs endast till hälften av lådan och kläder viks prydligt ovanpå.
 
På dagen-före-flyttare-dagen så står jag klockan 22.45 och slänger ner bestick, knäckebröd och underkläder om vartannat i en IKEA-kasse. Allt det där ”sista” skräpet tar ofta lång tid att få ihop också. Jag har packat 90% av allt vi äger, men jag har ingen aning om hur lång tid de sista 10% kommer att ta. En timme eller fem?
 
Ungefär såhär känner jag mig just nu.
 
 
Men klart det går bra. Allt ordnar sig alltid. Och imorgon kväll kanske jag sover i vår nya lägenhet! YÄY!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>