Jag ryter ifrån!

Den här bilden figurerar på Facebook – och helt ärligt är jag så jäkla trött på detta dömande av kvinnors yttre hela tiden. ”Hon är snygg”. ”Nej hon är för tjock/smal/sminkad/tatuerad”.
WTF?!! Kan vi inte bara komma överens om att alla dessa kvinnor är vackra? Måste vi döma ut de nedre bara för att de råkar vara smalare och tillhöra det rådande idealet?
Peace out.

13 reaktion på “Jag ryter ifrån!

 1. Camilla Tyllström

  Jeg tycker också att det är så jävla löjligt! Och ingen av dom där kvinnorna hade något mer rätt eller fel med deras utseende. Och smaken är ´ju som baken, delad. Så man kan inte förutbestämma enligt samhällets normer vad som ska vara hot or not! Det funk int nå!!

  Svara
 2. Madde

  Det är något knas som gör att det inte går att se vissa av dina bilder på bloggen – eller så är det bara min dator som är knäpp :)
  Istället för en bild blir det ett smalt högt streck på vänster sida, kanske en minimal bit av bilden? Är det fler som har det här problemet? Har inte upplevt det här på andra bloggar, kör med explorer. Vill ju se alla bilder du lägger upp :)

  Svara
  1. Retrolover

   Tack för att du berättade det, har skrivit till blogg.se som förhoppningsvis hittar vad det kan vara för fel :)

   Svara
 3. Stina

  Har samma problem här, kan inte se vissa bilder. Och såklart inte den här :P
  Det har inte varit så jämt, utan bara nu på sistone..

  Svara
 4. Betty Bones

  Sånt där är så jävla irriterande! Blir så arg, det är väl inte mer okej att klanka ner på någon som är smal och säga ”jävla anoretiker” än att säga ”jävla fetto” till någon som är överviktig, och ska man behöva sprida runt på facebook för att något ska förtjäna namnet vackert?

  JAHA, då vet jag det. Hedan efter ska jag SPAMMA världen med bilder på mina katter. För dom tycker jag är vackrare än både tjock och smal. Pff…

  Svar: HAHA, det är ju så förbaskat gott! Jag har blivit helt besatt, jag älskar äpplen, men mina tänder sitter för tight så jag kan sällan äta dom, speciellt inte gröna, för skalet är så ”hårt”, att det fastnar och är ett HELVETE och gör ont :( Men mamma kom på den briljanta idén att JAG KAN SKIVA DOM! Det funkar asbra! Mellanmål, frukost, NÄRSOMHELST!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>