Mingel med jobbet

Igår kväll hade vi årets mingel med jobbet. I vanlig ordning så tog det lång tid att komma på vad jag skulle ha på mig. Ännu längre tid än vanligt faktiskt, eftersom många av mina klänningar och byxor sitter åt i midjan (jag älskar 50-tal, men siluetten passar inte riktigt en gravid kvinna tyvärr).
 
Lösningen blev en hellång kjol i stretchigt material från Weekday, en svart kavaj och ett svart linne. Jag gillar att ha på mig helsvart i jobbsammanhang för att jag känner mig professionell då. Men jag toppade självklart looken med röda läppar, mina röda rosörhängen och en diskret victory roll på ena sidan.
 
För första gången kom det fram en tjej och frågade om jag var gravid!
 
Många kommenterade på hur liten mage jag har fast jag är i vecka 21. Alla är olika, min bebis växer precis som den ska men min mage är fortfarande liten. Jag är faktiskt lite glad för det, har läst om folk på forum som inte ens kan se tårna i vecka 25 och dit är det ca 10 veckor för mig :)
Tror kanske också att det är en illusion eftersom mina tuttar aldrig slutar växa (snälla brösten, lugna er nu, två storlekar räcker). Om jag hade haft samma storlek som innan så hade magen nog sett ut att puta mer.
Men snart kommer det säga BOOM och så kan ingen undvika att jag är på smällen!
 

17 reaktion på “Mingel med jobbet

 1. Emma

  Men ååh. Du är ju helt underbar du!! <3 TACK!! Och damn, va vacker du är. Förresten så sa alla att jag hade liten mage också. Tog åt mig en hel del men jag är glad att jag aldrig kände mig som en svullen flodhäst en enda gång under graviditeten. Hehe.

  Svara
  1. Retrolover

   Det var skönt att höra, jag känner mig inte som en flodhäst än men jag känner mig STOR fast ingen annan ser ju det ;)

   Svara
 2. Denise

  Du ska vara glad för att du har en liten och söt mage! Njut av den så länge du kan! Min är redan stor och känner redan mig klumpig, tung i andningen mm. Så du ska vara glad, du är en av de lyckligt lottade ;)
  Har UL den 17 december, på min herres födelsedag! Ska ni kolla kön? =)

  Svara
 3. sofie

  det är skönt att inte vara superstor , har med under hela graviditeten fått höra ” men gud du är så liten” , fast en annan känner sig stor som ett hus …snubbla in på din blogg & kommer fortsätta .

  Svara
  1. Retrolover

   Haha jag känner mig också jättestor redan, i morse passade inga kläder :) Men det är skönt att inte vara superstor.

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>