Varför känner jag mig naken?

Varför fick jag en nakenchock när jag såg den här bilden…
 
 
…men inte när jag såg den här bilden?
 
 
Är det för att jag är avklädd på ett naturligt sätt på bilden nedan, och helt oporrig, medan jag lovar allt och lite till på bilden ovan? Eller är jag bara…inte så van vid att se mig själv vara sexig på bild?
 
Egentligen är jag ju betydligt mer avklädd på bilden nedan. Jag har aldrig stått i underkläderna framför en kamera, men det ligger flera bilder på min Facebook på mig i bikini (de flesta har någon annan tagit men ändå). Och jag kunde faktiskt inte bry mig mindre.
 
Tycker det är intressant. Vad är det hos mig som gör att jag blir lite chockad över bild nr 1 men inte bryr mig alls över bild nr 2? Har ni några teorier? Känner ni igen er? 

5 reaktion på “Varför känner jag mig naken?

 1. Maddiie

  Kan kanske va att bikini bilder är mer ”normalt” och avslappnat än att typ bli fotat i klänning, stay ups och högklackat och ge en sexig blick

  Svara
 2. Ullis

  Håller med föregående talare. Sen håller du upp klänningen också vilket är lite ”teasigt” typ lovar lite mer än din fridfulla bikinibild ;) Hur som haver är du skitsnygg på båda :) Puss bästa syster

  Svara
 3. Lena

  Du är het som få på båda bilderna! Men jag tror att det kanske kan vara den där porrigheten som inte ”känns okej” antagligen för att man är tjej och inte ”ska” vara så porrig. Men screw that! Vi måste fan visa upp våra underbara kroppar! Kvinnokroppen är ju liksom något extra ;) Mer kvinnlig vanlig sexyness åt folket!!

  Svara
 4. BabyStrange

  Min teori, förutom tidigare nämnda, är att du på den övre bilden ser in i kameran, på betraktaren, vilket ger ett du-tiltal och därför blir mer direkt sexigt.

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>