Ni är världens gölligaste!

Tack tack tack för alla gratulationer, både här och på mobilen och Facebook. Jätteglad att jag valde just idag att berätta för er.
 
Jag är just nu i vecka 19, så nästan hälften av graviditeten har redan gått. Vi har varit på ultraljud och Fröet såg ut att ha det riktigt najs där inne.
 
När bloggare blir gravida börjar de skriva mycket om sin graviditet. Det kommer jag säkert också att göra men jag kommer också att fortsätta att skriva om sånt som jag gillar. Min blogg kommer inte automatiskt att förvandlas till en ”mammablogg” (OBS att jag inte tycker att det är något FEL med mammabloggar, jag följer flera stycken och det är jättemysigt att läsa om era söta knoddisar) utan jag kommer att fortsätta att blogga som vanligt. Jag har min blogg för att jag har ett intresse, och att sluta skriva om intresset gör ju att bloggen inte har något syfte, eller hur? :)
 
Är det någon som har några frågor är det bara att ställa!
PUSS på er alla och tack för att ni gjorde min dag!
 
 
Den här plåtningen gjorde jag när jag var preggo, man kan se på min midja att jag är gravid :)

2 reaktion på “Ni är världens gölligaste!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>