Present!!!

Älskar presenter!!! Igår när vi möttes upp innan Twinight gav min fina vän Vicky mig en coca-cola kalender. Hur fin är den?!? Hur fin är HON inte? Världsbäst!

Ska icke spoila Breaking Dawn 2 för er andra, men jag tror inte ni blir besvikna! Idag känner jag mig helt sjukt bakis (behöver kanske inte ens säga det, men självklart satt jag och krökade järnet hela bion…haha nejdå). Mår illa, sjukt trött osv osv. Men självklart var det värt det.

Nu blir det Retroella och färgning av rötter! :)

2 reaktion på “Present!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>