Soffan har kommit!

 
Som ni ser högst upp så har soffan äntligen kommit! Tillbringade en timme i den igår. Så galet mysigt! Nu börjar det snart se ut som en lägenhet hos oss. Visserligen är det lådor kvar, omaka stolar, tillfälliga möbler (tills vi köpt det vi vill ha) osv. Men det finns en mysfaktor nu som inte fanns innan.
Åh. Min lägenhet. Lägenheten som tillhör mig, min kille och min lilla knoddis i magen. Och jag måste inte tänka på att flytta ut om ett halvår som jag alltid brukar, för den är MIN. Fy fan vad lyxigt!

5 reaktion på “Soffan har kommit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>