Tatueringsplaner

Så vad hände egentligen med min tatuering? Jag väntade på min tatueringstid i MÅNADER (min tatuerare är sjukt populär pga sjukt duktig). Exakt två veckor innan tatueringstiden så fick jag veta att jag var preggo. Jättelycklig, men jag fick tyvärr ställa in pga tatueringar kan skada fostret. Man har inte gjort några studier heller på hur bröstmjölk + tatuering funkar så jag kanske måste vänta ända till nästa vinter innan jag får gadda mig…
 
Vad har vi lärt oss av detta då?
 
Ordspråk: Den som väntar på något gott väntar alltid för länge.
Läxan: LIVET ÄR FÖR KORT – LIKA BRA ATT KÖRA HÅRT.
 
Därför tänker jag nu tatuera in allt jag vill göra nästa år/året därpå. Jag vet precis vem/vilka jag vill ha, vad jag vill ha och jag har redan sparat ihop pengarna. Det känns lite drygt att vänta såhär, men nu så får jag ju i alla fall tid att fundera igenom idéerna noggrant.
 
Så fort knoddisen har ploppat ut så ska jag alltså boka in ny tid! Tills dess får tuschpennor och gnuggisar duga :)
 

9 reaktion på “Tatueringsplaner

  1. Emma

    Längtar tills jag ska börja igen. Endel säger att man kan tatuera sig när man ammar, googlat lite också. Men jag vill nog vänta ändå. Känns säkrast. :)

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>