Var är magen?

Var är magen?
Där är magen!
Var är magen?
Där är magen!
 
 
Nu kan jag inte längre ha mina jeans knäppta. Allt jag prövade i morse var för litet och klämde åt runt midjan. I helgen ska jag mammashoppa!

6 reaktion på “Var är magen?

  1. Doris

    Svar: Jovisst, livet slutar ju inte bara för att man slutar planera :) Jag tror mest att det är omställningen med att ha flyttat ifrån alla mina vänner och familj som skrämmer mig. Plus att jag viker lite för pressen i skolan. Jag är ju där för att lära mig, men jag är lite halvkass på att tackla motgångar. Jag tror verkligen inte att jag kommer att ångra de här 3 kommande åren på högskolan, men de kommer att bli lååångt ifrån lätta :P

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>