Det sötaste jag vet

Jag är inte sjuk, är inte sjuk, är inte sjuk, är inte sjuk… Okej då. Jag är väl inte helt frisk faktiskt och jag känner mig sämre hela tiden. Dumma hals, är ju så mycket roligt som händer och jag vill inte missa något. Det är killen som har smittat mig, så jag skyller på honom.
 
Men han har också förmågan att göra mig så jäkla glad.
I morse skickade han den här bilden med en enda kommentar:
 
Pappa-looken.
 
HAhahahaHAhaah! Så jäkla söt och så sjukt sant! Han måste skaffa glasögon, sidbena och pikétröja innan ploppet, helt klart. Seriös pappa-varning på denna bild.
 

3 reaktion på “Det sötaste jag vet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>