It’s all about the eyebrows

Ögonbryn glöms ofta bort när det gäller sminkningen, och ändå är det detta som definierar ett ansikte allra mest enligt mig. Jag, som många andra, plockade sönder mina ögonbryn under 90-talet och har sedan dess desperat försökt växa ut dem till sin ursprungliga form. Det gick ganska bra, men jag har en bit kvar:
 
 
I december har jag bokat tid hos min frisör Retroella för att fixa till dem lite mer. Jag längtar efter ett par tjocka 50-talsögonbryn med en fin måsvinge. Fram till dess så ska jag låta bli att plocka ögonbrynen helt, och trots att det är jätteskönt att slippa plocka, så ser jag rätt vildvuxen ut för tillfället. Hehe!
 
Så stay tuned for more eyebrows! :)
 
 
 

En reaktion på “It’s all about the eyebrows

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>