Let it snow!

Idag har jag jobbat hemifrån pga snökaos. Hela vår gata är full med snö och inte en plogbil i sikte. Snön faller fortfarande, obeskrivligt mysigt.

Fick höra av killen att folk på tunnelbanan och tågen skrek åt varandra, men den stämningen jag har sett utanför lägenheten är en annan: grannar som hjälpt varandra skotta ut bilar, och framför allt barn som ÄLSKAR snö. Oavsett hur ont jag har i fogarna och hur gravid jag är så får jag sån lust att åka pulka. Eller störtlopp. Eller både och. Snö!!!

7 reaktion på “Let it snow!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>