Önskelista!

Nu har jag äntligen, på allmän begäran, gjort en önskelista.
 
Fr. vänster: 1. Hårblommor från Sivletto. Eller vad som helst från Sivletto går också bra. 2. Bricka från Designtorget. 3. Batman-tisha. 4. Pyjamas, gärna prickig (mitt favorittryck). 5. Blus från Collectif/Daisy Dapper. 6. Senaste numret av Min Boudoir. 7. Tallrikar till min Berså-servis (har alla kaffekoppar jag kan önska men endast 2 djupa tallrikar och inga platta). 8. Denna galet snygga pennkjol för gravida från TopShop.

5 reaktion på “Önskelista!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>