7 reaktion på “Rockabilly love

  1. Betty Bones

    Jag älskar parbilder i rockabilly/psychobilly stil, det är så vackert och känslosamt liksom. Blir så himla sugen på att fixa någon session med mig och min pojkvän haha, om man skulle lära känna någon fotograf alltså..

    Svara
  2. Betty Bones

    Svar: Precis, det finns en hel dröse med inspirerade bilder.. Åh.. Jag sparar på söta bröllopsbilder i smyg dessutom, HAHA känner mig som en sån där obehaglig voodoo-flickvän när jag gör det men det är så fint, och så sitter jag där, i smyg, och planerar mitt framtida bröllop HAHA!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>