Tre filmer jag sett på sistone

Tre filmer jag sett på sistone. Jag kollar ganska mycket film så kommentera gärna om ni vill att jag ska fortsätta berätta om filmer jag sett och vad jag tycker om dem.
 
 
Revolutionary Road är ett finstämt, välspelat drama som utspelar sig på 1950-talet i USA. Kate Winslet och Leonardo Di Caprio gör hela filmen.
Revolutionary Road förtjänar ett högt betyg, MEN jag blev så upprörd av slutet att jag vägrade se klart. K fick istället berätta efteråt vad som hände. (Spoiler alert så jag ska inte avslöja varför, men om du sett den så förstår du garanterat).
Dock: SJUKT SNYGGA KLÄDER.
 
 
 
Where in the world is Osama Bin Ladin är en dokumentär av Morgan Spurlock som jag rekommenderar till ALLA som har intresse av vad rasism gör med världen och vad media har för roll i det hela. Även fast Osama nu är död så är filmens budskap inte förlorat, utan fortfarande högaktuellt.
 
 
 
Om det är någon som har missat denna smarta dramakomedi så SE DEN. Underhållande om bedragaren Frank Abagnale Jr. (som faktiskt fanns) som lurar alla att han är läkare, pilot och advokat innan han fyllt 18 år. Förutom Leo di Caprio så spelar även Tom Hanks en riktigt bra roll som FBI-agenten Carl Hanratty.
Jag har sett den här filmen flera gånger och såg om den senast i helgen.
 

2 reaktion på “Tre filmer jag sett på sistone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>